Nieuws en actuele onderwerpen

Welkom bij het team: Diether Diehl, gecertificeerd technisch ingenieur

Wij verwelkomen een ervaren specialist op het gebied van gebouwbeheer en technische systemen in ons team. Diether Diehl komt ons team versterken als gecertificeerd technisch ingenieur bij RdB Real Estate GmbH.

Met zijn certificering als bouwsysteemtechnicus, brengt dhr.Diehl uitgebreide kennis met zich mee op het gebied van planning, verkrijgen van offertes, en ondersteuning inzake de vele technische systemen. Zijn vakkennis strekt zich uit van verwarming, sanitair, ventilatie, brandbeveiliging, liftsystemen en andere technische systemen.

Diether Diehl heeft met zijn jarenlange ervaring als bouwsysteemtechnicus zijn vaardigheden met succes laten zien in verschillende projecten.Met zijn inzet en expertise zal Diether een waardevolle bijdrage gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van onze technische dienst en de optimalisatie van onze gebouwinfrastructuur.

Wij kijken uit naar zijn samenwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat de heer Diehl met zijn deskundigheid en professionaliteit zal helpen onze hoge standaarden op het gebied van facility management te behouden en verder uit te breiden.

Welkom bij het team, Diether Diehl!